Klanten

Met ervaring in ICT (project-) management sinds 1997 kan ik ook uw organisatie van dienst zijn. Ik ben resultaatgericht, verantwoordelijk en ondernemend. In alle rollen die ik vervul ben ik gericht op structurele verbeteringen van de organisatie en/of projecten. Mijn projecten hebben een hoge klantentevredenheid en een goede projectmarge.

Ik ben een ervaren project-/programmamanager met een ervaring in lijnmanagement, wat enorm heeft bijgedragen aan mijn begrip voor bedrijfsdoelstellingen, medewerker ontwikkeling en kennis van innovatie. Innovatie kennis en ervaring heb ik zodoende opgedaan met: IT Infrastructuur, Cloud diensten, Applicaties, Big Data, Data Analytics en Information Management technologie.

Als lijnmanager heb ik professionals aangestuurd op basis van vaste KPI’s voor inzet, kwaliteit, klantentevredenheid en persoonlijke ontwikkeling. Professionals binnen mijn team zijn daarover altijd zeer positief.

Als account project portfolio manager stuur ik project managers aan op vast KPI’s time, scope en budget gerelateerd. Hierbij is klantentevredenheid, pro-activiteit en voorspelbaarheid top prioriteit!.

In al mijn rollen heb ik sterke vaardigheden ontwikkeld: klantgericht te zijn en leveringsverantwoordelijkheid te nemen.

 Een gedetailleerd overzicht treft u op de pagina: ervaring in detail.