Management

Projecten zijn uniek in opzet en aanpak verschilt per organisatie. Daarom verschilt de aansturing gedurende de uitvoering ook per project. Sommige projecten dienen open te staan voor voortschrijdend inzicht andere moeten strikt opvolging geven aan de ten doel gestelde verandering. Projecten staan daarbij ook altijd in relatie tot andere projecten of bedrijfsdoelstellingen.

BOS Project Services levert uw organisatie ervaring in:

  1. Project management
  2. Agile Project Management
  3. Programma management
  4. Project Portfolio Management

Project Management

Tijd, Scope en Budget moeten gedurende het project onder controle zijn. Voorspelbaarheid van het project is van grootst belang op weg naar het project resultaat. Afhankelijk van de bedrijfsdoelstellingen en belangen kan er in prioriteit gevarieerd worden. Pro-actief management, gedegen rapportage en open communicatie zijn sleutel begrippen voor ieder projectsucces.

Agile Project Management

Wanneer het eindresultaat gedurende het project ontwikkeld wordt, zijn er tal van methode om toch controle over project tijdslijn en budget te behouden. Intensieve eind-gebruikers betrokkenheid en een vaste regelmaat van aansturing zijn sleutel begrippen specifiek van belang voor ‘agile’ projecten.

Programma Management

Meerdere projecten tegelijkertijd of in navolging van elkaar behoeven onderlinge afstemming om resultaat te kunnen halen en/of efficiƫnte uitvoering te waarborgen.

 

Neem contact op met BOS Project Services (info@BOSProjectServices.nl) om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.